lauantai 10. syyskuuta 2016

Syyskuun kymmenes


Mä en ole koskaan pystynyt opiskelemaan kotona. Täällä on ihan liikaa häiriötekijöitä (lue: netflix) ja jossain vaiheessa alkaa häiritsemään milloin mikäkin asia ja päädyn siivoamaan koska tottakai se sukkalaatikko on järjesteltävä juuri nyt vaikka pitäisi lukea rikosoikeudesta. Minulla oli tapana vielä kotona asuessani ratkaista tämä suuntaamalla päivittäin Lahden Seurahuoneelle opiskelemaan, mutta muuton yhteydessä jäi myös tuttu suosikkikahvila Lahteen.
Olenkin nyt useamman kuukauden kiertänyt Turun monia kahviloita yrittäen löytää yhtä hyvän opiskelupaikan, ja vaikka lemppari on yhä kateissa, olen löytänyt monta mahtavaa kahvipaikkaa, joista haluan kertoa.



Eilen matkalla kouluun päätin napata kahvia mukaan ja osuin sattumalta Linnankadulle, jossa avajaispäivää vietti täydellinen Cafe&Wine Cosy.
Avoimet ovet ja kaunis terassi kutsuvat sisälle, jossa sinut vastaanottaa erityisen mukava omistaja ja kourallinen iloisia asiakkaita. 


Sisältä paikka oli uskomattoman kaunis, rauhallinen ja kodikas. Pidin itse erityisesti hyvin valituista sävyistä ja materiaaleista. 


Hyvän kahvin lisäksi ehdoton plussa oli herkulliset leivonnaiset ja paikan suosimat luomutuotteet sekä gluteenittomat vaihtoehdot. Myös edulliset hinnat olivat näin opiskelijan mieleen. Kahvin sai parilla eurolla avajaispäivänä ja viinilasi maksaa halvimmilaan neljä euroa.

Ylimmän kuvan kukille on annettava vielä erikoismaininta. Omistajan kertoman mukaan ne ovat erään turkulaisen opiskelijan opinnäytetyö. 


Kokonaisuutena uskomattoman kaunis kahvila ja erityisesti mieleen jäi mukavat ihmiset. Eräskin vanhempi asiakas innostui juttelemaan useamman kymmenen minuutin ajan. 
Ehottomasti palaan takaisin vielä uudestaan. 


Janica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Feel free to comment