tiistai 6. syyskuuta 2016

Janica 3.0

I'm back!

Kyllä, olen palannut. Pystytin blogini uudelleen. Taas kerran. Joku kenties muistaa pitkään Tumblirini kanssa nimen jakaneen blogini swim-sink-disappear, ja joku vielä tarkkamuistisempi muistaa sitä aiemman blogini, jonka nimen olen jopa itse unohtanut.




Missä nyt siis mennään? Valmistuin keväällä ylioppilaaksi ja muutin seuraavana maanantaina Turkuun yliopiston ja oikeustieteen opintojen perässä. Kesä meni työskennellessä sekä Turku-Lahti moottoritiellä take-away kahvin ja ystävien kanssa vietettyjen, tuntien mittaisten puheluiden voimalla.



Nyt syksyllä vietän aikani tutkien Turun kauniita katuja sekä ihanassa, ensimmäisessä omassa, asunnossani. Unohtamatta tietenkään opiskelua ja töitä.
Muuton yhteydessä Lahteen jäi kuitenkin harrastukseni ja useimmat ystäväni, joten yksin vietettyä vapaa-aikaa on enemmän kuin aiemmin, joten jo useampana iltana blogin uudelleenrakennus on hiipinyt mieleen. Sanoista siis tekoihin ja tässä ollaan.



Joten tästä lähtee. Antakaa anteeksi vielä keskeneräisyys, jatkuva oppiminen ja mahdolliset virheet. Toivottavasti pysytte mukana.



Janica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Feel free to comment