keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Neljän ainesosan proteiinipannukakut



Okei, heti alkuun on sanottava että huijasin tämän reseptin kohdalla hieman. Ensinnäkin, käytin useampaa ainesosaa kuin neljää, vaikkakin resepti onnistuu hyvin neljällä. Toiseksi, vaikka reseptin tarkoitus on olla superterveellinen ja proteiinipitoinen, antoi makeannälkäni periksi ja lisäsin vanilijasokeria.

Kyseessä on kuitenkin uskomattoman herkullinen ja helppo tapa tehdä pannukakkuja vain neljällä aineella. Todella terveellinen ja nopea aamu- tai välipala. Voit lisätä myös vanilijaa, kanelia, kardemummaa...mitä ikinä tahdot! Voit myös poistaa proteiinin jos siltä tuntuu.

Yhdestä taikinaerästä tulee noin 9-10 pientä pannukakkua, riippuen tietenkin koosta.


Mitä tarvitaan?

- 1 iso banaani, soseutettuna.
- 2 kananmunaa
- 1/8 teelusikallista leivinjauhetta
- 2 ruokalusikallista vanilija heraproteiinia (voit käyttää vaihtoehtoisesti hieman vanilija-uutetta, tai jotain muuta makua jos vanilija ei innosta)
- 1/2 teelusikallista vanilijasokeria



Mitä tehdään?

1. Aseta paistinpannu levylle matalalle lämmölle. Anna sen lämmetä sillä välin kun valmistelet pannukakut.
2. Soseuta banaani haarukalla. Lisää kananmunat, leivinjauhe sekä proteiinijauhe ja sekoita kunnes taikina on tasaista.



3. Lisää pannulle margariinia (tai vastaavaa paistoa varten). Kaada pannulle 2-3 ruokalusikallisen verran taikinaa ja paista 25-30 sekunttia. Alkuperäisen ohjeen tekijä oli käyttänyt rasvattua metallirengasta ja tehnyt näin pannukakuista täydellisen pyöreitä, minulla tälläistä ei ollut joten pannukakkuni eivät olleet yhtä tasaisia.
4. Paista pannukakut ja asettele lautaselle. Tarjoile siirapin, marjojen, jäätelön tai minkä tahansa kanssa!



Huomioi: pannukakut paistuvat todella nopeasti, joten tarkkaile pannuasi. Terveisin kaksi ensimmäistä pannukakkua pohjaan polttanut.

Toivottavasti piditte tästä, itse ainakin pidin suuresti ja taidan tehdä huomenna aamupalaksi uudestaan.




p.s
Seuraa blogiani Bloglovinin avulla


Janica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Feel free to comment